Datawolk - Het logo van Datawolk in het wit

Samen sterker in cyberbeveiliging: een Sophos-partnership met een zilveren randje

Om de beste kwaliteit en service te garanderen, gaan we bij Datawolk enkel strategische samenwerkingen aan. Zo schudden we in 2023 de hand met Sophos – wereldwijde leverancier van cybersecurity-oplossingen. Als één van de vier bedrijven in Limburg met een Sophos-partnership verzekeren we een veilige IT-omgeving voor onze klanten.

Datawolk is Sophos Silver Partner

Het partnership met Sophos houden we bij Datawolk nauw aan het hart. Het vermogen om niet alleen bekende virussen en malware op te sporen, maar ook nieuwe en onbekende bedreigingen te detecteren, is een factor die ook wij hoog in het vaandel dragen. Deze aspecten met betrekking tot infrastructuur en beveiliging zijn van essentieel belang voor elk bedrijf. Daarom besloten we nog een stapje verder te gaan en onze samenwerking met Sophos letterlijk te verzilveren.

Sinds 2024 zijn we gepromoveerd naar het statuut van ‘Sophos Silver Partner’. Als één van de vier bedrijven in Limburg die een Sophos-samenwerking in handen hebben, mogen we dit zeker met trots erkennen. Door het behalen van dit certificaat hebben we onze in-house kennis betreffende security nog meer kunnen aanscherpen zodat we een veilige omgeving voor onze klanten zeker kunnen waarborgen!

Sophos-Silver-Solution-Partner-met-Datawolk