Datawolk - Het logo van Datawolk in het wit

Samenwerking met Innovaphone leidt tot professionele en veilige cloud telephony

Corporate communicatie moet efficiënt en professioneel zijn. Het moet ook in een veilige omgeving kunnen plaatsvinden. Daar zijn we bij Datawolk van overtuigd! Een samenwerking met het gevestigde Duitse bedrijf innovaphone kon daarom zeker niet ontbreken. Op die manier kunnen we de cloud telephony van onze klanten naar nieuwe, digitale hoogten tillen.

We zijn trots te erkennen sinds april 2024 een innovaphone certified partner te zijn. Deze organisatie is specialist in het aanbieden van individuele oplossingen omtrent communicatie en digitale samenwerking. En dit voor bedrijven van elke soort en elke grootte. Door onze krachten te bundelen kunnen we onze klanten helpen om hun VoIP-omgeving te optimaliseren. Zo profiteren ze van geavanceerde communicatiemogelijkheden en een naadloze samenwerking.

Bij Datawolk koesteren we de samenwerking met innovaphone als een waardevol partnership. Samen streven we ernaar professionele communicatieoplossingen te leveren die voldoen aan de  voortdurend evoluerende eisen van hedendaagse bedrijven. Zo verzekeren we de beste business cloud telephony binnen elk bedrijf!  

Als trotste partner zijn we ook te vinden op de website van innovaphone.

Professionele-en-veilige-cloud-telephony-met-Innovaphone-1